Ege Postası
Geri

İzmir Alsancak Stadı'nda zemin kabusu

İZMİR'de 1 yıl önce çürük olduğu gerekçesiyle yıkılıp yeniden yapılması beklenen Alsancak Stadı'nda zemin kabusu yaşanıyor.
İzmir Alsancak Stadı'nda zemin kabusu
Haberler / Spor
18 Temmuz 2015 Cumartesi 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Yıkım ihalesinin yapılmasının ardından tesisin TEDAŞ aboneliği iptal edilince saha zemini 4 gündür sulanamadı. İzmir kulüpleri Karşıyaka, Göztepe, Altınordu ve Altay'ın 2013'te ceplerinden 700 bin TL ödeyerek yenilediği çimler, 40 dereceye yaklaşan sıcakta yandı. İnşaat çalışmaları süresince zeminin üzerinin örtülmesi planlanıyordu.

Stat kapanmadan önce kiracısı konumunda olan ve 1 yıldır saha bakımını sürdüren Altay'da Başkan Cihangir Marmara, "Elektrik olmadığı için zemini sulayamıyoruz. Sahanın yenilenmesi şimdi yapılsa 1 milyon TL'ye mal olur. Hatadan dönülüp tesise bir şekilde elektrik bağlanması için başvuru yaptık" dedi. Altay'ın stat görevlileri ise artık saha zeminini kurtarmanın zor olduğunu savundu. 

Öte yandan siyah beyazlılarda stat müdürlüğü görevini yürüten Fuat Avcı da 20 bin TL alacağı ödenmeyince istifa etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası