Ege Postası
Geri

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde arbede

AK Parti Meclis üyesi Yusuf Demircioğlu'nun meclis kürsüsüne valizle çıkmasının ardından meclis salonunda arbede yaşandı. Bu esnada CHP'li meclis üyesi Mehmet Maltepe dengesini kaybederek yere düştü.
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde arbede
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Haziran 2023 Pazartesi 19:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖZLEM KARA/ EGEPOSTASI- Meclis kürsüsüne valizle çıkan AK Parti meclis üyesi Yusuf Demircioğlu “Millet İttifakı meclis üyelerine bir valiz hazırladık. İçinde duymanlar için Menemen çömleği, hazımsızlık yaşayanlar için soda var” dedi.

Demircioğlu'nun bu sözlerinin ardından araya giren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, zabıtalara seslenerek; valizi dışarı çıkarmalarını istedi.

Zabıtaların valizi dışarı çıkarmasına engel olan AK Partili meclis üyeleri ve CHP meclis üyeleri arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında CHP'li meclis üyesi Mehmet Maltepe dengesini kaybederek yere düştü.. Diğer meclis üyelerinin araya girmesiyle gerginlik yatıştırıldı ve meclis oturumuna devam edildi.

DEMİRCİOĞLU NE KONUŞTU?

"Bu valiz bizden. Her ne kadar tebrik beklesek de siz kabullenemiyorsunuz. Millet ittifakı meclis üyelerimize bir valiz hazırladık" diyen AK Parti Meclis üyesi Yusuf Demircioğlu “Menemen’in çömleği hala yerelde yayınlayan haberleri duymanlar için. Defalarca bütçe görüşmelerinde patates soğan hediye ettiniz ben de bunu hediye ediyorum. Valizimin içinde büyüteç var hala seçim sonuçlarını görmedim diyenler hazmedemedim diyenler için, soda var hazımsızlığa iyi gelir. Aramızda kalsın öyle bir kazandık ki” dedi.

Demircioğlu'nun sözlerinin ardından mecliste sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Mustafa Özuslu, “Böyle demokrasi olmaz. Lütfen Yusuf bey o valizle birlikte sıranıza. Serkan bey buyur. Al bu valiz atın o valizi. Zabıta al o valizi” dedi.

Zabıtanın valizi dışarıya almasının ardından meclis salonunda arbede yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde arbede#izmirbüyükşehirbelediyesi #i̇zmirbüyükşehirbelediyemeclisi #izmir pic.twitter.com/B4dIblCWIF

— Egepostası (@egepostasicom) June 13, 2023

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası