Ege Postası
Geri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar Sanatoryumu teklifi reddedildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Grand Plaza şirketi aracılığıyla Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan ancak yıllar önce kaderine terk edilen tesis için Orman Bölge Müdürlüğü tarafından açılan ihaleye sunduğu teklif reddedildi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar Sanatoryumu teklifi reddedildi
Haberler / İzmir
2 Mart 2021 Salı 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçmiş yıllarda sanatoryum olarak kullanılan Yamanlar Dağı’ndaki arazi ve tesislerin işletilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü İzmir Şube Müdürlüğü tarafından ihale yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza şirketi, ihaleye yıllık 120 bin TL ile teklif veren tek katılımcı oldu. Ormanlık bölgede bulunan ve uzun bir süredir atıl kalan tesisler için verilen teklif, teknik şartnamede ve ihale ilanında belirtilen konaklamalı iş deneyim belgeleri kriterlerini karşılamadığı gerekçesiyle kabul edilmedi. Yamanlar Dağı Tabiat Parkı İşletmecilik ihalesi, önümüzdeki günlerde yeniden yapılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası