Ege Postası
Geri

İzmir Konfederasyonu Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak

İzmir Konfederasyonu 7 Mart’ta İzmir’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak. İlk toplantısını İzmir Valisi Mustafa Toprak ile gerçekleştiren İzmir Konfederasyonu, bünyesindeki federasyonlarla CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu konuk etmeye hazırlanıyor.
İzmir Konfederasyonu Kılıçdaroğlu’nu ağırlayacak
Haberler / İzmir
19 Şubat 2015 Perşembe 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, TBMM’de CHP Lideri ile yaptığı görüşme sonunda Kılıçdaroğlu’nun 7 Mart’ta İzmir’de konfederasyon ile buluşacağını ifade ettiğini açıkladı. Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği ve Ege ve İç Anadolu Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Necati Ünal’ın da katıldığı ziyarette, Ademhan, 7 Mart’taki buluşmayla İzmir demokrasi ve STK kültürüne önemli bir katkı yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Ademhan, “CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile yaptığımız görüşmede konfederasyonumuzu ve faaliyetlerimizi takip ettiğini söyledi. 7 Mart’ta İzmir’deki programında bizimle bir araya gelmek istediğini kaydetti. Konfederasyonuzun ana muhalefet partisinin lideri ile İzmir’de buluşması bizim için önemli. Yönetim kurulu ve tüm bileşenlerimiz kent ve ülke gündemi hakkındaki görüşlerimizi ve beklentilerimizi aktaracağız” dedi.

Etkinlik 7 Mart’ta Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası