Ege Postası
Geri

İzmir Sağlık Müdürlüğü "Travel Turkey İzmir"de

İzmir Sağlık Müdürlüğü 8-11 Aralık'ta düzenlenecek "Travel Turkey İzmir" Turizm Fuar ve Kongresi'ne katılıyor.
İzmir Sağlık Müdürlüğü
Haberler / İzmir
28 Eylül 2016 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Turizmi konusunda yenilikçi çalışmalara imza atan İzmir Sağlık Müdürlüğü kamu-özel ayrımı yapmadan İzmir'de hizmet veren tüm sağlık kuruluşların tanıtımını yapmak ve sağlık turizmi konusunda uluslararası farkındalığı artırmak için, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde 8-11 Aralık'ta düzenlenecek "Travel Turkey İzmir" Turizm Fuar ve Kongresi'ne katılıyor.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettioğlu başkanlığında, Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Özkan, Güney Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Aydın Er, Genel Sekreterliklere bağlı Uluslararası Hasta Koordinasyon Birim Sorumluları, sağlık turizmi biriminin koordinatörlüğünde fuardaki yerini almak ve İzmir Sağlık Turizmini tanıtmak için bir araya geldi. Bu fuara katılmanın, sağlık tesislerinde sunulan hizmetin tanıtımı ve pazarı genişletme imkanını sunmasının yanı sıra, rakip kuruluşların bulundukları noktayı görme fırsatı da bulacağını belirten İzmir Sağlık Müdürü İzzettinoğlu, "Vatandaşlarımızın ve yurtdışından gelen misafirlerimizin hem tatilini yapmasını hem de tedavi olmasını sağlıyoruz. İzmir Sağlık Müdürlüğü olarak sağlık turizmini tanıtmak amacıyla fuarda olacağız. Yaşlanan dünya nüfusu, yaşam tarzlarındaki değişimler, gelişmiş ülkelerin sağlık sistemlerindeki aksaklıklar sınır ötesi sağlık hizmetine talebi yani sağlık turizmine olan ilgiyi arttırdı. Tüm ülkelerin amacı kendi sağlık tesisleri lehine algı oluşturarak büyüyen bu pazardan daha fazla pay almaya çalışmaktır. Yüksek katma değerli bir sektör olması nedeniyle sağlık turizmine olan ilginin artması sağlık turizmi destinasyonları arasındaki rekabetin de artmasını beraberinde getirmiştir. Sağlık turizmi açısından son derece büyük öneme ve stratejik bir lokasyona sahip olan İzmir ili tarihi, kültürel yapısı, denizi, kumsallarıyla medikal turizm ve alternatif sağlık turizmi için ideal illerden biridir. Aynı zamanda, medikal sağlık turizmi açısından kamu, üniversite, eğitim araştırma hastaneleri ve özel sağlık kuruluşlarıyla kaliteli sağlık hizmetinin odak noktası olmayı hak etmektir" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası