Ege Postası
Geri

İzmir Şehir Tiyatroları’na ‘Covid' molası

Uzun yıllar sonra 1 Ekim 2021’de yeniden perde açan İzmir Şehir Tiyatroları, koronavirüs vaka sayılarının 60 binlerin üzerine çıkması üzerine Ocak ayı sonuna kadar oyunları durdurduklarını açıkladı.
İzmir Şehir Tiyatroları’na ‘Covid' molası
Haberler / Kültür - Sanat
12 Ocak 2022 Çarşamba 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye’de yaklaşık 2 yıldır mücadele edilen koronavirüs (Covid-19) salgınında vaka sayılarında iyileşme başlamışken Güney Afrika’da ortaya çıkan Omicron mutasyonunun ülkede görülmesiyle birlikte vaka sayıları yaklaşık 4 katına çıktı.

Öte yandan; Varyantın yayılım hızıyla vaka sayılarında rekor artış yaşanırken, salgında önlemler yeniden konuşulmaya başlandi. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları da (İZBBŞT) önemli bir karar aldı. 

Uzun yıllar sonar 1 Ekim 2021’de yeniden perde açan İzmir Şehir Tiyatroları, salgında gelinen nokta nedeniyle gösterimlerine ara verdiğini duyurdu.

Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

“Değerli seyircilerimiz;

İzmir’de son günlerde artan Covid-19 vakaları nedeniyle hepimizin sağlığını korumak için Ocak ayı sonuna kadar olan oyunlarımızı durdurmuş bulunuyoruz.

Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle…”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası