Ege Postası
Geri

İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden denetim

İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen, kontrollü normalleşme sürecinde düşük riskli kentler arasına girmek için denetimlerin yanı sıra vatandaş desteğinin de önemli olduğuna dikkat çekti.
İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden denetim
Haberler / İzmir
5 Mart 2021 Cuma 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özen, yaptığı açıklamada İzmir İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararlar doğrultusunda temizlik, maske ve mesafe denetimlerine devam ettiklerini, yeniden faaliyete başlayan işletmelerin tedbiri elden bırakmamasının şart olduğunu bildirdi.

İşletmelerde masalar arasındaki mesafenin her yönden 1,5 metre, sandalyeler arasında 60 santimetre, bar masası şeklindeki masalarda sandalyeler arası mesafenin 1 metre olması gerektiğini, eni 70 santimetreden küçük masalarda da çapraz oturma sağlanması gerektiğini aktaran Özen, "Alınan tüm bu kurallar salgının seyrini kontrol altında tutabilmek için. Bunlara uymazsak yeniden daha zor kısıtlamalarla karşı karşıya kalırız. Rengimizi maviye döndürmek elimizde. Tüm halkımızdan isteğimiz lütfen işletmelerimize de yardımcı olarak kurallara uyalım." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası