Ege Postası
Geri

İzmir Uluslararası Otizm Sempozyumu’na ev sahipliği yapıyor

Otizmli bireyler ve aileleri ile akademi, sivil toplum ve kamu temsilcilerini buluşturan 1. Uluslararası Otizm Sempozyumu, 12-13 Mayıs tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek etkinlikte bilimsel çalışmalar, iyi uygulama örnekleri ve kapsayıcı kent politikaları ele alınacak.
İzmir Uluslararası Otizm Sempozyumu’na ev sahipliği yapıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mayıs 2026 Çarşamba 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Çalışmaları Şube Müdürlüğü, 1. Uluslararası Otizm Sempozyumu’nu 12-13 Mayıs tarihleri ve 09.30-16.30 saatleri arasında Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenliyor. Sempozyum; farklı paydaşları aynı platformda buluşturarak otizmli bireylerin ve ailelerinin kente tam ve eşit katılımını destekleyen kapsayıcı bir İzmir vizyonu oluşturacak. Sempozyumda üretilen bilginin somut hizmet modellerine ve kentsel politikalara dönüşmesi hedefleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası