Ege Postası
Geri

İzmir bayramda ilkleri yaşayacak

İzmir bu bayramda ilkleri yaşamaya hazırlanıyor. Tamamen yerli üretim özelliği taşıyan ilk korvet 29 Ekim için İzmirlilerin ziyaretine açılacak. İzmir bayramda ilkleri yaşayacak
İzmir bayramda ilkleri yaşayacak
Haberler / İzmir
28 Ekim 2016 Cuma 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İzmir farklı bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Deniz kuvvetleri bağlısı, milli imkan ve kaynaklar ile üretilen ilk korvet "TCG Heybeliada" ilk kez İzmir'de sergilenecek. Deniz kuvvetleri için büyük öneme sahip olan ve Milli Gemi (MİLGEM) projesi kapsamında üretilen 12 yerli savaş gemisinden ilki olan Heybeliada İzmir halkı ile buluşacak.

27 Eylül 2011'de hizmete giren, Türk savunma sanayi için dönüm noktası olarak görülen TCG Heybeliada (F-511) Güney Deniz Saha Komutanlığı organizasyonu ile gerçekleşecek etkinlikte görücüye çıkacak. Heybeliada 28 Ekim (Bugün) 14:00-17:00 saatleri arasında, yarın ise 10:00-12:00 saatleri ile 14:00-17:00 arası ziyaret edilebilecek.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası