Ege Postası
Geri

İzmir'de 1 tefeci tutuklandı

İzmir'in Tire İlçesi'nde, yüzde 35 faiz oranıyla borç para verdikleri kişilerin bunu zamanında geri ödememesi durumunda, darp ve tehditle, mal varlıklarına yönelik yağma suçunu işledikleri ileri sürülen 3 kişi, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı.
İzmir'de 1 tefeci tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
5 Mayıs 2016 Perşembe 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.K. tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tire İlçesi'ndeki bir grubun, ağlarına düşürdükleri kişilere yüzde 35 faizle borç para verdikleri, ana paraya dokunmadan aylık faiz aldıkları yönünde şikayetler üzerine çalışma başlattı. Polisin teknik ve fiziki takibinin ardından, kimlikleri belirlenen V.K. (30), T.K. (23) ve S.K.'nın (38) yakalanması için operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkartılan 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda 2 av tüfeği, bu tüfeklere ait 28 fişek, borçluların listesi olduğu değerlendirilen isim ve borç miktarının yazılı olduğu 2 defter, 1 borçluya ait bankamatik kartı ve 1 kimlik fotokopisi ele geçirildi. Zanlıların, ödeme yapılmaması durumunda darp ve tehdit ettikleri borçluları, arazilerini satmaya zorladıkları, bu yöntemle 5 ayrı olayın meydana geldiği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.K. tutuklandı, diğer 2'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası