Ege Postası
Geri

İzmir'de 102 kilo 50 gram bonzai ele geçirildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde polisin bir eve düzenlediği operasyonda 102 kilo 50 gram bonzai ele geçirildi. Öte yandan uyuşturucu maddenin bugüne kadar İzmir'de tek seferde yakalanmış en yüksek miktardaki bonzai olarak kayıtlara geçtiği bildirildi.
İzmir'de 102 kilo 50 gram bonzai ele geçirildi
Haberler / 3. Sayfa
22 Şubat 2025 Cumartesi 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışması ile Bayraklı'da bir evde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurulduğunu ve 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına dağıtılacağını belirledi.

Teknik ve fiziki takibin ardından eve operasyon düzenlendi.

Evdeki aramada 102 kilo 50 gram bonzai ele geçirildi. Şüpheli Z.U.E. gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Öte yandan ele geçirilen uyuşturucu maddenin bugüne kadar İzmir'de tek seferde yakalanmış en yüksek miktardaki bonzai olarak kayıtlara geçtiği bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası