Ege Postası
Geri

İzmir'de 15 taşınmaz vitrinde

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 14'ü Konak, 1' i Karabağlar'da bulunan toplam 15 taşınmazın ihale yoluyla satılacağını duyurdu. Satılacak olan taşınmazlardan yaklaşık 44 milyon TL gelir bekleniyor.
İzmir'de 15 taşınmaz vitrinde
Haberler / İzmir
24 Eylül 2024 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 14'ü Konak 1'i Karabağlar'da bulunan toplam 15 taşınmazın ihale yoluyla satılacağını duyurdu. 

Satışa çıkarılacak olan 12 taşınmaz, Konak ilçesinin 3. Karataş Mahallesi'nde yer alırken, 2 taşınmaz ise Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Öte yandan Karabağlar Basınsitesi’nde bulunan bir taşınmaz da satışa koyuldu. 

İhaleler 9 Ekim 2024 saat 09.30'da başlayıp 15 dakika aralıklarla devam edecek. İhale saat 13.00'te son bulacak. 

Satış ihaleleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ana Hizmet Binası (Eski Bina) Anadolu Caddesi 41/5 Bayraklı/İZMİR adresindeki binasının giriş katında bulunan ihale salonunda komisyon huzurunda belirtilen gün ve saatte yapılacak. 

Satış ihaleleri yapılacak taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri Konak Emlak Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilecek. 

Öte yandan, satılacak olan taşınmazlardan yaklaşık 44 milyon TL gelir bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası