Ege Postası
Geri

İzmir'de 2 milyon lira değerinde 70 kilo bonzai ele geçti

İZMİR'in Kemalpaşa İlçesi Armutlu Mahallesi'ndeki üç adrese baskın yapan polis, 70 kilo bonzai ile 2 kilo esrar ele geçirdi. Bu yıl içinde en fazla miktar olarak ele geçirilen bonzainin değerinin 2 milyon 100 bin lira olduğu belirtildi. İzmir'de zehir tacirlerine dev darbe:
İzmir'de 2 milyon lira değerinde 70 kilo bonzai ele geçti
Haberler / 3. Sayfa
11 Ekim 2016 Salı 19:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Uyuşturucu ticareti yapan kişilerin ellerindeki büyük miktardaki bonzaiyi piyasaya sürmeye çalıştıkları bilgisini alan İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, 60 yaşındaki H.Ç. ile 34 yaşındaki oğlu T.Ç.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Takibe alınan baba- oğlunun Armutlu Mahallesi'nde biri çiftlik olmak üzere üç adresi kullandıkları saptandı. 



Polis, çiftlik evine H.Ç.'nin girdiği sırada operasyon yaptı. Burada 32 poşet içerisinde 70 kilo bonzai ile 2 kilo esrar ele geçti. Operasyonu genişleten ekipler daha sonra H.Ç.'nin oğlu T.Ç. ile onlara yardım eden 23 yaşındaki M.G.İ.'yi gözaltına aldı. Gözaltındaki sanıkların sorgusu sürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası