Ege Postası
Geri

İzmir'de 2 stat ihalesine açılan davada bu defa ret kararı

KARŞIYAKA ve Göztepe'ye yapılacak yeni statların ihalesinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan davayla Ankara 18'inci İdare Mahkemesi kararıyla iptal edilmesinin ardından bir başka davada, bu defa farklı bir karar verildi. İzmir'de 2 stat ihalesine açılan davada
İzmir'de 2 stat ihalesine açılan davada bu defa ret kararı
Haberler / İzmir
10 Şubat 2016 Çarşamba 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara 3'üncü İdare Mahkemesi, Şehir Plancıları Odası'nın Karşıyaka Stadı için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) ile Toplu Konut İdaresi aleyhine açtığı ihalenin iptali ve yürütmenin durdurulması davasında talebin reddini kararlaştırdı.

Mahkeme, gerekçeli kararında ihale iptali ve yürütmenin durdurulması hükmünü, yalnız idari işlemin uygulanması halinde telafisi güç veya imkansız zararların doğması ve idari işlemin açıkça hukuka aykırı olması şartlarının birlikte gerçekleşmesi durumunda verebileceklerini belirtip bu şartlar gerçekleşmediği için talebin reddedildiğini belirtti.

Kulüpler, yüklenici firmalar ve GSGM, 18'inci İdare Mahkemesi'nin ihaleleri iptali kararı için Danıştay'a yapılan itirazdan olumlu sonuç bekliyor.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası