Ege Postası
Geri

İzmir'de 30 Ağustos coşkusu: Resmi tören yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü tüm yurtta büyük bir coşku yaşanıyor. İzmir'de de 30 Ağustos Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.
İzmir'de 30 Ağustos coşkusu: Resmi tören yapıldı
Haberler / İzmir
30 Ağustos 2023 Çarşamba 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101'inci yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir'de de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. 

Kutlamalar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı.

Törene İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Kemal Yeni, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, Gelecek Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Bilici ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk töreninde Vali Elban, Orgeneral Kemal Yeni ve Başkan Tunç Soyer Atatürk heykeline çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk töreni sona erdi.

Tören alanına gelen İzmirliler ellerinde bayraklarla kutlamalara eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı okundu. 

Daha Ege Ordusu Garnizon Komutanlığı bandosu eşliğinde resmi askeri geçit töreni ile program tamamlandı.

ÇOK GURURLUYUZ. HİÇ KİMSE ENSEYİ KARARTMASIN”

Tören sonrasında 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla ilgili açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Çok gururluyuz. Hiç kimse enseyi karartmasın. 101 sene önce o koşullarda o büyük zafer kazanıldıysa bizim aşamayacağımız bir engel yoktur. Mutlaka aşacağız. Yoksulluğu da yoksunluğu da… Hepsini aşacağız ve çok daha güzel bir memlekette hep beraber yaşayacağız. Hepsini rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası