Ege Postası
Geri

İzmir'de 50 adrese eş zamanlı baskın: Çok sayıda gözaltı

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 50 farklı adreste gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda, haklarında arama kararı bulunan 2 kişinin de aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. 50 adrese eş zamanlı baskın: Çok sayıda gözaltı
İzmir'de 50 adrese eş zamanlı baskın: Çok sayıda gözaltı
Haberler / 3. Sayfa
15 Şubat 2018 Perşembe 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, aralarında değişik suçlardan aranan 2 kişinin de bulunduğu 15 kişi yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Karşıyaka ilçesinde suç odaklarına yönelik 50 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

İl Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görev yapan 500 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, aralarında hakkında yakalama kararı bulunan 2 kişinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.  

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 47 mermi, 2 kurusıkı tabanca, 14 ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeklere ait 67 fişek ile bir kama tabir edilen bıçak ele geçirildi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası