Ege Postası
Geri

İzmir'de 87 kaçak yakalandı

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarından lastik botla ve yasa dışı yollardan Yunan adalarına gitmeye çalışan 35 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Urla ilçesinde de yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçme hazırlığı yapan 52 düzensiz göçmen yakalandı.
İzmir'de 87 kaçak yakalandı
Haberler / Güncel
30 Nisan 2019 Salı 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pazar günü, Sahil Güvenlik ekipleri Çeşme'nin Gerence Körfezi önlerinde lastik botla bir grup kaçak göçmenin, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştığını öğrendi. Saat 14.00 sıralarında yeri tespit edilerek durdurulan lastik bottaki 23'ü Suriye, 10'u Irak ve 2'si Filistin uyruklu olmak üzere toplam 35 kaçak göçmen yakalandı. 18'i erkek, 6'sı kadın ve 11'i çocuk olan grup, kıyıya getirildi. Kaçaklar, kimlik tespit işlemi sonrası İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. (DHA)

Urla'da 52 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçme hazırlığı yapan 52 düzensiz göçmen yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Zeytinler Mahallesi Söğüt Mevkisi'nde yaya olarak yürüyen bir gruba müdahale etti.

Yapılan kontrolde, yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçme hazırlığında oldukları tespit edilen 49'u Kongo, 3'ü ise Togo vatandaşı 52 düzensiz göçmen yakalandı.

İlçe jandarma komutanlığına götürülen düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Göç İdaresi İl Müdürlüğüne teslim edildi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası