Ege Postası
Geri

İzmir'de Alaattin Çakıcı ismiyle dolandırıcılık iddiası

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, "Alaattin Çakıcı"nın adını kullanarak haraç istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı. Haraç çetesi kıskıvrak
İzmir'de Alaattin Çakıcı ismiyle dolandırıcılık iddiası
Haberler / 3. Sayfa
21 Eylül 2018 Cuma 06:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alınan bilgiye göre, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerine giden 2 kişinin "Alaattin Çakıcı"nın adını kullanarak "ceza kestiği" ve para istediği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Olay, Umurbey Mahallesi'ndeki bir işyerinde meydana geldi. H.A. ve C.K., iddiaya göre işyeri sahibinden Alaattin Çakıcı'nın adını kullanarak, bir saat içinde 15 bin TL ve hafta sonuna kadar da 150 bin TL. hazırlayarak kendilerine vermesini istedi. Bunun üzerine işyeri sahibi durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri işyerinin çevresinde önlem aldı. Bir süre sonra gelen otomobilin içindeki 4 şüpheli polisleri fark ederek otomobille kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından durdurulan otomobildeki H.A. (28), C.K. (19), Ö.A.C. (23), O.B. (24) ve olayla bağlantısı olduğu belirlenen A.Y. (42) yakalandı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında 1 tabanca ile 1 tüfek ele geçirildi. İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen ve buradaki işlemlerinin ardından nitelikli yağma suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.A. tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası