Ege Postası
Geri

İzmir'de CHP-DEVA zirvesi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, CHP İzmir il binasında bir görüşme gerçekleştirdi. Her iki partinin İzmir il yöneticilerinin de eşlik ettiği görüşmede Ösen, Yücel'i 20 Mart Pazar günü yapılacak DEVA Partisi İzmir İl Kongresi'ne davet etti.
İzmir'de CHP-DEVA zirvesi
Haberler / Yerel Politika
11 Mart 2022 Cuma 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP ve DEVA Partisi'nin İzmir il yönetimleri bugün bir araya geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi, DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve yönetimini Alsancak'taki CHP İzmir İl Başkanlığı binasında ağırladı. Görüşme Yücel'in makamında gerçekleşti.

Yücel, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından "DEVA Partisi İl başkanı Sn. Seda Kaya ve yönetim kurulu üyeleri İl başkanlığımızı ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür eder 20.03.2022 tarihinde gerçekleştirecekleri İl kongrelerinde kendilerine başarılar dilerim" açıklamasını yaptı.

ÖSEN'DEN YÜCEL'E KONGRE DAVETİ

Ösen de sosyal medya paylaşımında "Bugün, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı’na ziyarette bulunduk. 20 Mart’ta gerçekleştireceğimiz İzmir İl Kongresi’ne katılımları için davetiyemizi takdim ettim. Misafirperverliği için Av. Deniz Yücel’e teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası