Ege Postası
Geri

İzmir'de Salı Pazarı AVM'nin açılışında izdiham

İzmir'in Karabağlar İlçesi Bozyaka semtinde bugün açılışı yapılan bir mağazanın açılışa özel indirimler yapılacağını duyurmasının ardından izdiham oldu. Kalabalık nedeniyle mağaza kepenk indirdi, içeride mahsur kalanlar olduğu aktarılırken, izdihama polis müdahale etti.
İzmir'de Salı Pazarı AVM'nin açılışında izdiham
Haberler / Güncel
1 Nisan 2023 Cumartesi 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'in Karabağlar İlçesi Bozyaka semtinde Salı Pazarı AVM'nin açılışı izdihama neden oldu. Daha çok ev eşyası, oyuncak, kırtasiye ve züccaciye satıtışı yapılan mağazanın açılışı çileye dönüştü.

Kalabalık nedeniyle açılışı yapılan dükkan kepenklerini indirmek zorunda kaldı. Öte yandan içeride mahsur kalan vatandaşlar olduğu aktarıldı. Ufak çaplı bir kazanın da yaşandığı belirtildi.

Bir vatandaş yaşananları cep telefonu kamerasına kayıt altına aldı. Yaşananları anlatırken, polisin izdihama müdahale ettiğini ve kapının önünde önlem aldığını, içeriden dışarıya kimsenin çıkamadığını ve halen içeriye girmek için yüzlerce kişinin beklediğini aktardı. 

WhatsApp ihbar hattımızı gelen görüntüler şaşkınlık yaratırken, polislerin caddeyi trafiğe kapattığı görüldü. 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası