Ege Postası
Geri

İzmir'de avukat katipleri birleşti

İzmir'deki avukatlık bürolarında çalışanlar, İzmir Avukat Katipleri, Sekreterleri ve Büro Çalışanları Dayanışma Derneği'ni (İZAVKASDER) kurdu.
İzmir'de avukat katipleri birleşti
Haberler / İzmir
25 Mart 2018 Pazar 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Barosu'na bağlı avukatların hukuk ofislerinde çalışan katip, sekreter ve büro çalışanları, İzmir Avukat Katipleri, Sekreterleri ve Büro Çalışanları Dayanışma Derneği çatısı altında biraraya geldi. Derneğin başkanı avukat katibi Veysi Kanat, "Amacımız mesleki dayanışmayı attırmak ve daha eğitimli, daha kültürlü, daha çok iletişim halinde olabilmek. Bizler bu alanda kendimizi yetiştirmiş insanlarız. Bu meslekte olanlar olarak birlikte hakkımızı hukukumuz arayalım. Kendi kalitemizi ortaya koyalım ve bununla iş hayatında var olalım. Amacımız bu alanda çalışmak isteyenleri eğitim vererek onların kalitesini yükseltmek. Biliyoruz ki, bu mesleği yapanların kalitesi yükseldiğinde mesleği yapanların da kazanımları yükselecektir" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası