Ege Postası
Geri

İzmir'de bayram 'sıcak' geçecek!

Özellikle büyük illerimiz olan İstanbul, Ankara, İzmir’de günlük hava durumunda sıcaklıklar artış gösteriyor. İzmir'de bayram boyunca yağış beklenmiyor. Havanın az bulutlu ve açık geçeceği, en yüksek hava sıcaklıklarının ise 30-32 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İşte 5 günlük hava tahmini:
İzmir'de bayram 'sıcak' geçecek!
Haberler / Güncel
2 Haziran 2019 Pazar 18:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayram öncesi hava durumu uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden geldi. Tatil planları yapan vatandaşlar ‘Bugün hava nasıl olacak, Bayramda hava durumu nasıl olacak'’ sorusuna yanıt aramaya başladı. 1 Haziran’ın gelmesiyle birlikte Meteoroloji son dakika hava durumu raporunu da yayınladı. Özellikle büyük illerimiz olan İstanbul, Ankara, İzmir’de günlük hava durumunda sıcaklıklar artış gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 1-6 Haziran 2019 tarihlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olacağını vatandaşlara duyurdu. Bayram’ın ilk ve ikinci günü ise ülke genelinde sıcaklık üst seviyelerde yer alıyor. 

İşte 5 günlük hava tahmini:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası