Ege Postası
Geri

İzmir'de büyük operasyon: 33 organize suç örgütü üyesi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen ve "KUYU-7" adı verilen operasyonlarda 33 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildi. Operasyonun hedefi, yurt dışında firari olan Volkan Reçber liderliğindeki organize suç örgütüydü.
İzmir'de büyük operasyon: 33 organize suç örgütü üyesi yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
6 Temmuz 2024 Cumartesi 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bakan Yerlikaya,  İstanbul ve İzmir'de düzenlenen ve "KUYU-7" adı verilen operasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, "Suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız," ifadelerini kullandı.

Operasyon kapsamında şüphelilerin işledikleri belirlenen suçlar arasında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürme, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, iş yerlerine silahlı saldırı, 6136 sayılı kanuna muhalefet, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme gibi 25 ayrı suç eylemi bulunuyor.

Operasyonlar sonucunda ele geçirilenler arasında 34 adet ruhsatsız tabanca, bir adet AK-47 Kalaşnikof uzun namlulu tüfek, bir adet balistik yelek ve bir adet Uzi olarak tabir edilen otomatik silah yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası