Ege Postası
Geri

İzmir'de dehşet! İnşaat işçisi el ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatında çalışan bir işçi, elleri ve ayakları iple bağlanmış halde ölü bulundu. Cesedin Ferit Aytekin isimli işçiye ait olduğu belirlenirken, Aytekin'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek. Öte yandan olayla ilgili ileri derece şizofren şüpheli polis ekiplerince yakalandı. İnşaat işçisi el ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu
İzmir'de dehşet! İnşaat işçisi el ve ayakları bağlı olarak ölü bulundu
Haberler / 3. Sayfa
9 Kasım 2019 Cumartesi 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içindeki cami inşaatının yanından dün akşam geçenler, bir erkeğin hareketsiz yattığını gördü. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, el ve ayakları bağlı haldeki erkeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Cesedin kampüs içindeki cami inşaatında çalıştığı belirlenen Ferit Aytekin'e (45) ait olduğu tespit edildi.  Aytekin'in başında darp izi olduğu da saptandı. 

Aytekin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurum morguna kaldırıldı. Polis, olayı çözmek için çevredeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye aldı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, ileri derecede şizofreni hastası olduğu ve Manisa'da tedavi gördüğü belirtilen bir şüpheliyi yakaladı. Emniyete götürülen zanlının kimliği açıklanmazken, işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

(DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası