Ege Postası
Geri

İzmir'de "doktor ile hasta arasındaki tartışmaya" inceleme

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta çocuğunun tahlil sonucunu göstermek isteyen bir hasta yakını ile doktor arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında doktorun bağırdığı ve kadının üzerine üzerine yürüdüğü görüldü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İzmir İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti ve doktor ile hasta arasında yaşanan tartışmaya ilişkin inceleme başlattı.
İzmir'de
Haberler / İzmir
27 Eylül 2022 Salı 23:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin cildiye servisinde her ikisi de kadın olan hasta ile uzman doktor arasında yaşanan tartışmanın yer aldığı görüntülerin bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Sosyal medyadaki görüntüler ve hastanedeki güvenlik kamerası kayıtları incelendi, tartışmaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı

İddiaya göre, muayene saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle odasından dışarı çıkan Dr. D.D.B.'ye yaklaşan bir kadın, çocuğunun tahlil sonucunu göstermek için ricada bulundu. Bunun üzerine doktor ile hasta yakını arasında tartışma çıktı. Tartışma anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

"Sana ne, sen kimsin" dedi, mahkemeye vermekle tehdit etti

Görüntülerde doktorun "Sana ne benim nereye gittiğimden, sen kimsin" diyerek hasta yakınının üzerine yürüdüğü ve tartışmadan dolayı çocuğun korkarak annesine sarıldığı anlar yer aldı.

Doktorun, "Seni mahkemeye veririm, ödersin 10 bin lirayı görürsün" demesi ve bu esnada civarda bulunan hastaların ve personellerin kendisini sakinleştirmeye çalışmasına da tavırda bulunması, sosyal medyada görüntüleri izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası