Ege Postası
Geri

İzmir'de eşini ve 1 kişiyi öldüren astsubay intihar etti

İzmir'in Gaziemir ilçesinde eşinin çalıştığı kuaförü silahla basan zanlı, eşi ve 1 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti. 
İzmir'de eşini ve 1 kişiyi öldüren astsubay intihar etti
Haberler / 3. Sayfa
3 Eylül 2020 Perşembe 08:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, İzmir'in Gaziemir ilçesine bağlı Sevgi Mahallesi 80/9 Sokak'ta bulunan kuaför salonunun önünde meydana geldi. Astsubay Köksal D., akşam saat 18.30 sıralarında iddiaya göre boşanmak üzere olduğu eşi Handan D.'nin işlettiği kuaför salonuna gelerek hem eşine hem de kuaförde bulunan şahıslara kurşun yağdırdı. Handan D. ve kuaför salonuna malzeme tedariği sağlayan Alper R., olay yerinde hayatını kaybetti. Kuaför salonunda çalışan G.Ö. ise ağır yaralanarak Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Köksal D., şahısları vurmasının ardından kuaför salonunun karşısında bulunan bir site içerisinde intihar etti. Kuaför salonundaki başka bir çalışanın ise kurşunlardan kıl payı kurtulduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Öte yandan Handan D.'nin 27 Mayıs tarihinde "Dışarıda kasvet olsa da içimizde umut var. Her şey normale dönecek" paylaşımı dikkat çekti. Ölen şahısların yakınları da olay yerine gelerek gözyaşı döktü. (İHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası