Ege Postası
Geri

İzmir'de esrarengiz 'CHP' anketi

Yerel seçim tarihinin yaklaşmasına rağmen CHP’de adayların hala açıklanmamış olması bir yandan İzmirli seçmenin merakını artırdı, bir yandan da anket şirketleri yoğun mesai yapmaya başladı.  Araştırma şirketleri İzmir'e yöneldi
İzmir'de esrarengiz 'CHP' anketi
Haberler / Yerel Politika
8 Ocak 2019 Salı 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'nin bir çok büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adayını açıklamasına karşın, İzmir'i sona bırakması partide gergin beklekiyişe yol açarken, anket şirketleri de sorularını İzmir'e yöneltti. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un, İzmir ilçeleri için anket yaptırdıklarını açıklamasının ardından, son günlerde ise bazı özel araştırma şirketlerinin de seçmenleri telefonla arayarak sorular yönelttiği öğrenildi. İstanbul alan kodlu bir numaranın, CHP’nin belediye başkan aday adayları için anket yaptığı ve İzmir seçmenlerine telefonda “Oturduğunuz ilçede ne gibi sorunlar yaşıyorsunu? Mevcut belediye başkanından memnun musunuz, tekrar aday olursa oy verir misiniz'” gibi sorular sorduğu ortaya çıktı.

Anket şirketi olduğunu iddia eden numara “02129300312”nin tekrar tekrar aranmasına rağmen cevap vermemesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde de yine İstanbul alan kodlu iki ayrı numaradan arayan ve kim olduğu bilinmeyen şahıslar, “Nihat Zeybekci’yi mi, Tunç Soyer’i mi destekliyorsunuz'” sorularıyla algı yarattığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası