Ege Postası
Geri

İzmir'de feci kaza

İzmir'in Konak İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer ve 10 gün sonra gelin olmaya hazırlanan 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu, otomobil çarpması sonucu öldü. Bergama'daki kazada ise bir kişi hayatını kaybetti. 10 gün sonra gelin olacaktı
İzmir'de feci kaza
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2016 Perşembe 08:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak'taki kaza, saat 02.00 sıralarında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Konak'tan Balçova yönüne giden sürücüsü henüz tespit edilemeyen 06 DM 4333 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve Ecem Haliloğlu'na çarptı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan ve ağır yararlanan Yurdaer ve Haliloğlu'na ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yurdaer'i Dokuz Eylül Üniversitesi, Haliloğlu'nu ise Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Talihsiz kadınlar hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan Ecem Haliloğlu'nun 10 gün sonrasındaki düğünü için hazırlık yaptığı belirtildi. Polis, kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. 

BUGÜN GELİNLİK PROVASINA GİDECEKTİ 
İzmir'in Konak İlçesi'nde ailesiyle hava almak üzere gittiği sahilden dönüşte Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve hastanede ölen 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu ile teyzesi 60 yaşındaki Lütfiye Yurdaer'in cenazeleri toprağa verildi.

Bahçelievler Kulalı Hancıoğlu Hacı Halil Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, 10 gün sonra dünya evine girecek olan Ecem Haliloğlu'nun annesi Şefik Haliloğlu, yaklaşık 7 ay önce nişanlandığı Bircan Tektaş, ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Ecem'in bugün gelinlik provası yapacağı öğrenilirken, düğününde kullanacağı duvağı tabutunun üzerine örtüldü. 

İkindi üzeri kılınan cenaze namazının ardından Ecem Haliloğlu Yeni Buca Mezarlığı'nda, Lütfiye Yurdaer ise Örnekköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

LASTİĞİ PATLAYAN KAMYONET TAKLA ATTI 

Öte yandan İzmir'in Bergama ilçesinde, arka lastiği patlayan panelvan kamyonetin takla attığı kazada, 1 kişi öldü. 
Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Çanakkale - İzmir Karayolu’nun Zeytindağ mevkiinde meydana geldi. Çanakkale istikametinden gelmekte olan Aytekin K. (52) yönetimindeki panelvan kamyonet, iddialara göre arka lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, orta refüjde bulunan su kanalına çarptı. Çarpmayla birlikte takla atarak karşı şeride geçip yoldan çıkan kamyonet, zeytin ağacına çarparak durdu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü Aytekin K.'nin (52), olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Aytekin K.'nin cenazesi, Bergama Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA-İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası