Ege Postası
Geri

İzmir'de feci kaza

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde motosikletinin kontrolünü yitirerek yol kenarındaki bariyerlere çarpan Ünal Çallı öldü. Çiğli'de bariyerlere çarptı
İzmir'de feci kaza
Haberler / 3. Sayfa
5 Temmuz 2017 Çarşamba 08:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, dün  akşam İzmir Çevreyolu'nda meydana geldi. Plakası belirlenemeyen motosikletiyle Karşıyaka'dan Çiğli yönüne giden evli ve 3 çocuk babası Tire'de inşat malzemesi satan Ünal Çallı, henüz bilinmeyen bir nedenle motosikletinin kontrolünü yitirdi. Yol kenarındaki bariyerlere çarpan Çallı yaralandı. Bu sırada aynı yerden geçen bir ambulanstaki görevliler Çallı'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Talihsiz adam, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çallı'nın profesyonel motosiklet yarışçısı olduğu belirtildi. Polis, soruşturma başlattı. (DHA)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İzmir’de motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybeden profesyonel motosiklet yarışçısı Ünal Çallı son yolculuğuna uğurlandı.

Dün akşam saatlerinde İzmir Çevre Yolu Mavişehir Kavşağı yakınlarında motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybedip bariyerlere çarparak yaşamını yitiren Tireli iş adamı ve aynı zamanda profesyonel motosiklet yarışçısı Ünal Çallı (48) son yolculuğuna uğurlandı.

Tire Mehmet Akif Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çallı sevenlerinin gözyaşları arasında Tire asri kabristanlığında toprağa verildi.

Ünal Çallı’nın Tire’de hayırsever bir işadamı ve profesyonel bir motosiklet tutkunu olduğunu söyleyen arkadaşları yaşanan kazaya bir anlam veremediklerini ve çok üzgün olduklarını söylediler. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası