Ege Postası
Geri

İzmir'de fırtına etkili oldu: Deniz ile kara birleşti

İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm vapur seferleri geçici süreyle durduruldu. Fırtına sebebiyle Karşıyaka ilçesinde deniz taştı. Karşıyaka’da taşan deniz suları tramvay yolunu kapattığı için tramvay seferleri kısıtlandı.
İzmir'de fırtına etkili oldu: Deniz ile kara birleşti
Haberler / İzmir
29 Kasım 2021 Pazartesi 08:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından, İzmir için dün çok kuvvetli fırtına uyarısında bulunulmuştu. Bu kapsamda beklenen fırtına sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı.

Saatteki hızı 110 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle deniz ulaşımı etkilendi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İzmir'de tüm vapur seferleri saat 08.25 itibariyle geçici süreyle durduruldu.

İZDENİZ A.Ş tarafından Twitter'dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle araba vapur seferlerimiz dahil tüm seferlerimiz saat 08.25 itibariyle geçici süreyle iptal edilmiştir."

KARŞIYAKA’DA DENİZ TAŞTI

Kentte fırtınanın en çok etkili olduğu bölgelerden birisi Karşıyaka oldu. Karşıyaka’da taşan deniz suları tramvay yolunu kapattı.

Tram İzmir, deniz sularının tramvay yoluna kadar taşması sebebiyle tramvay seferlerinin kısıtlandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Buna göre tramvay seferleri Ataşehir – Yunuslar, Nikah Sarayı – Alaybey durakları arasında gerçekleştirilecek. Yunuslar ve Nikah Sarayı durakları arasında ulaşım ESHOT seferleri ile sağlanacak.

Meteoroloji, gün boyu devam edecek fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası