Ege Postası
Geri

İzmir'de haneye tecavüz ve gasp: 2 kişi tutuklandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, M.İ.'nin evine girip, ellerini ve ayaklarını bağlayarak, 7 bin 300 lirasını, 2 cep telefonunu ve kredi kartlarını gasbedip, kaçan 4 kişi yakalandı. Şüphelilerden N.Y. ve C.Ç., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İzmir'de haneye tecavüz ve gasp: 2 kişi tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
1 Mayıs 2020 Cuma 16:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, 13 Nisan'da, Ayrancılar Mahallesi'nde M.İ.'nin oturduğu dairede meydana geldi.

İddiaya göre, eve giren şüpheliler, M.İ.'nin ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra 7 bin 300 lirasını, 2 cep telefonunu ve kredi kartlarını gasbederek kaçtı.

M.İ.'nin şikayetçi olmasının ardından soruşturma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ve Torbalı Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgedeki kameraları incelemeye aldı ve şüphelilerin H.T., V.K., N.Y. ve C.C. olduğunu belirledi.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 4 kişi, saklandıkları adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalanıp, gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden N.Y. ve C.Ç., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası