Ege Postası
Geri

İzmir'de hastane önünde silahlı çatışmayla ilgili 2 gözaltı

İzmir Çiğli’de bulunan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde, bir grup tarafından husumetlileri oldukları ile sürülen şahıslara yönelik meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
İzmir'de hastane önünde silahlı çatışmayla ilgili 2 gözaltı
Haberler / 3. Sayfa
19 Eylül 2023 Salı 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, 17 Eylül saat 02.00 sıralarında İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Çiğli Cumhuriyet Mahallesi'nde yaklaşık bir ay önce meydana gelen kavgadan kaynaklı husumetli olan T.K. ile K.A. ve H.H. isimli şahıslar günü gece saatlerinde mahallelerinde karşılaştı. Yaşanan silahlı kovalamaca sonucu bir markete girerken bu sırada yaşanan çatışmada olayla ilgisi olmayan market çalışanı N.T. silahla yaralandı. Yaralı N.T. 01.30 sıralarında, T.K. ve yakınları tarafından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, olayı gerçekleştiren K.A. ve H.H. ise motosiklet ile hastaneye gelerek olayın karşı tarafıyla burada da silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada T.K.’nin babası muhtar D.A.K. yaralandı.

Şüpheliler yakalandı

Olay günü hastanede görevli polis ve bekçiler silah kullanarak olaya müdahale etti ancak şüpheliler hastaneden kaçtı. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen K.A. ve H.H.'yi yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. (İHA)

 

 

İzmir Valiliğinden hastane önündeki silahlı çatışmaya ilişkin açıklama
 

 

 

İzmir’de husumetliler Çiğli Hastanesi Acil Servisi önünde çatıştı!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası