Ege Postası
Geri

İzmir'de hazin son: Yeni satın aldığı eve taşınamadan...

İZMİR'in Menderes İlçesi'nde berberlik yapan evli 1 çocuk babası 22 yaşındaki Ünal Yıldız, yeni satın aldığı evinin boyasını yaptıktan sonra yürüyerek oturduğu evine dönmek isterken, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü daha sonra yakalandı.
İzmir'de hazin son: Yeni satın aldığı eve taşınamadan...
Haberler / 3. Sayfa
21 Temmuz 2015 Salı 15:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kaza, Menderes İlçesi Oğlananası ile Demirci mahalleleri arasında dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Berber dükkanı sahibi 2 yıllık evli 1 çocuk babası Ünal Yıldız, dün akşam iş çıkışı, yeni satın aldığı evine gitti. Evde bir süre boya yapan Yıldız,daha sonra ailesiyle kirada oturduğu eve gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada bir otomobil, talihsiz gence hızla çarpıp kaçtı. Metrelerce savrulup düşen Yıldız, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri Yıldız'ın olay yerinde can verdiğini tespit etti. Otomobilden kopan parçalar, jandarma ekiplerince incelenmek üzere toplandı. Soruşturma kapsamında kaza yerinden kaçan sürücünün yakalandığı bildirildi. Yıldız'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası