Ege Postası
Geri

İzmir'de insan sandığım şeytanlar varmış!

Bir iş görüşmesi sırasında çektirdiği fotoğrafın muhatapları tarafından kötü amaçlar için kullanıldığını iddia eden İbrahim Tatlıses, "İnsan sandığım şeytanlar varmış meğersem" diyerek isyan etti.
İzmir'de insan sandığım şeytanlar varmış!
Haberler / Magazin
6 Ekim 2017 Cuma 06:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü sanatçı  İbrahim Tatlıses, akşam saatlerinde  Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla isyan etti.

"İNSAN SANDIĞIM ŞEYTANLAR VARMIŞ"

Nezaketen yaptığı bir iş ziyareti sırasında çektirdiği bir fotoğrafın kötü amaçlar için kullanıldığını belirten Tatlıses, İnsan sandığım şeytanlar varmış. Birilerinin samimiyetine yazık ki inandım" diyerek hem isyan etti hem kendine kızdı. Tatlıses  Instagram'dan paylaştığı mesajın sonunda "Allah sizleri bildiği gibi yapsın" dedi.

İşte Tatlıses'in o paylaşımı:

İzmir'de insan sandığım şeytanlar varmış meğersem... Ben  İzmir'de tek başıma çalışırım, en sevmediğim ortaklıktır. Birilerinin samimiyetine yazık ki inandım. Yazıhanelerine davet ettiler gittim, resim çekelim dediler, çektik. Ben nereden bilecem ki; beni kullanacaklar... Bir gün sonra  İbrahim Tatlıses'le ortaklık yapıyoruz, bana göre tiniyetsizlermiş... Yazık ki, ne yazık yakıştıramadım, oysaki ne güzel göstermişlerdi kendilerini... ALLAH'ım sizleri bildiği gibi yapsın...!!!

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası