Ege Postası
Geri

İzmir'de kaçak göçmen operasyonu

İzmir'in Konak İlçesi'nde polis tarafından durdurulan bir minibüste, yasadışı yollardan Yunan adalarına geçme hazırlığındaki 41 kaçak göçmen ile kaçışı organize eden 2 kişi yakalandı.
İzmir'de kaçak göçmen operasyonu
Haberler / 3. Sayfa
15 Temmuz 2016 Cuma 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 Temmuz Salı günü saat 00.30 sıralarında, 1264 Sokak üzerinde, durumundan şüphelendikleri bir minibüsü kontrol etti. Minibüste, çoğu Suriyeli 41 kaçak göçmenin bulunduğu anlaşıldı. Kaçak göçmenler ile organizatör oldukları belirlenen Türk vatandaşı S.A. (39) ve Suriye uyruklu F.A. (30) gözaltına alındı. Minibüsteki kaçak göçmenlerin, Ege Denizi'nden yasa dışı yolllarda Yunan adalarına geçme hazırlığında oldukları belirlendi. Minibüste yapılan aramada, 27 can yeleği ve 1 pompa ele geçirildi. Kaçak göçmenler İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, organizatör oldukları belirtilen S.A. ile F.A. sevkedildikleri adliyede tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası