Ege Postası
Geri

İzmir'de kayıp alzaymır hastası aranıyor

İzmir'in Bornova ilçesinde kaybolan 68 yaşındaki alzaymır hastasını arama çalışmaları sürüyor. İzmir'de AKUT ve AFAD ekipleri çalışma başlattı
İzmir'de kayıp alzaymır hastası aranıyor
Haberler / Güncel
9 Haziran 2019 Pazar 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alınan bilgiye göre, 7 Haziran Cuma günü namaza gitmek üzere evinden ayrılan Hasan Kayhan geri dönmeyince yakınları durumu görevlilere bildirdi.

AKUT ve AFAD ekipleri, Kayhan'ı bulmak için çalışma başlattı. Çalışmalar, Kayhan'ın en son görüldüğü bölgelerde sürüyor.Otobüs duraklarına asılan kayıp ilanlarında üzerinde mavi kısa kollu gömlek ve kahverengi pantolon olan Kayhan'ı görenlerin, 155 polis imdat hattını aramaları istendi.

ÇALIŞMALAR SONLANDI

 İzmir'in Bornova ilçesinde kaybolan 68 yaşındaki alzaymır hastası için başlatılan arama çalışması sonlandırıldı. 

Alınan bilgiye göre, 7 Haziran Cuma günü namaza gitmek üzere evinden ayrılan Hasan Kayhan geri dönmeyince yakınları durumu görevlilere bildirdi. 

AKUT ve AFAD ekipleri, Kayhan'ı bulmak için çalışma başlattı. Çalışmalar, Kayhan'ın en son görüldüğü bölgelerde arama çalışması başlattı.  

Otobüs duraklarına asılan kayıp ilanlarında üzerinde mavi kısa kollu gömlek ve kahverengi pantolon olan Kayhan'ı görenlerin, 155 Polis İmdat hattını aramaları istendi.

- Çalışmalar sonlandırıldı

Öte yandan AKUT'tan yapılan açıklamada, AFAD ve Jandarma ile ortak çıkılan operasyonda, herhangi bir bulguya rastlanılamadığı için arama çalışmalarının sonlandırıldığı bildirildi.(AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası