Ege Postası
Geri

İzmir'de ki vahşetin detayları kan dondurdu: 4 kişi öldürüp 121 parçaya ayırmıştı

İzmir'de son yıllarda eşine az rastlanır bir vahşet yaşanmıştı. Saparmurat Hallyev İzmir'de kıskanlık yüzünden 4 kişiyi vahşice öldürüp parçalara ayırarak derin dondurucuda saklamıştı. İzmir'de yaşanan bu kan donduran vahşetin iddianamesine ulaşıldı. Her detay mide bulandırıcı...
İzmir'de ki vahşetin detayları kan dondurdu: 4 kişi öldürüp 121 parçaya ayırmıştı
Haberler / 3. Sayfa
5 Haziran 2024 Çarşamba 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşte İzmir'de yaşanan bu kan donduran vahşetin iddianamesinde yazanlar;

Sabah 07.00 sıralarında odasına gittiğim Ruslan Kerimov, arkası dönük ve yan yatar vaziyette sigara içiyordu. Baltayla öldürüp, kapıyı kapatarak odadan çıktım.

İLK CİNAYETTEN SONRA KAHVALTI HAZIRLADIM

Kahvaltı hazırlayıp, Gulkamar'ı beklemeye başladım. Sabah saat 09.00'da eve geldi. Hiçbir şey olmamış gibi karşıladım. Kahvaltıya oturduk.

Önce, dolabın üzerine koyduğum ip ile kahvaltı yapan Gulkamar'ı arkasından boğmaya çalıştım. Daha sonra Ruslan'ın odasında bıraktığım bıçağı alarak sırtından bıçakladım.

Gulkamar'ın cesedini de Ruslan'ın odasına götürdüm. Bıçağı yıkayıp, kanlı elbiselerimi değiştirdim. Saat 11.00'da Gulkamar'ın kızı Lachyn'in geldi.

Onunla da kahvaltı yaptık. Annesini sorunca eczaneye gittiğini söyledim. Üzerini değiştirmek için benim odama girdiğinde, aynı bıçakla arkasından yaklaşıp boğazını kestim. Cesedi odamda bırakıp bıçağı yıkadım.

BANA YAPTIĞI İYİLİKLER AKLIMA GELDİ

11.30'da diğer kızı Leyla geldi. Kahvaltı yapmak istemedi. Ruslan ve Gulkamar'ın cesetlerinin bulunduğu odaya yönelince tam kapının önünde onu da öldürdüm.

Ertesi gün cesetleri nasıl yok edeceğini düşünmeye başladım. Kanalizasyona atmak için banyoya götürüp parçalara ayırdım. Parçaları da buzdolabına koydum.

17 Haziran'da Çeşme'ye giderek, daha önce yanında çalıştığım Mustafa Arslan'a, 'karımı ve çocuklarımı öldürdüm. Görünmemem lazım' dedim. 'Boş ver bir şey olmaz' dedi ve bana inanmadı" dedi. (SABAH GAZETESİ)

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası