Ege Postası
Geri

İzmir'de kısıtlamaya uyuluyor

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele genelgesi kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İzmir'de cadde ve sokaklar sessizliğe büründü. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde, Gündoğdu Meydanı'nda vatandaşların kısıtlamaya uyduğu görüldü.
İzmir'de kısıtlamaya uyuluyor
Haberler / İzmir
3 Aralık 2020 Perşembe 09:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından hafta içi saat 21.00 ile 05.00 arası uygulanması kararlaştırılan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci günü tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de uygulanmaya başlandı.

İzmir'de kısıtlamanın saat 21.00'de başlamasıyla normalde yoğunluk yaşanan Kordon, Alsancak, Karşıyaka Çarşısı gibi bölgelerin boş kaldığı görüldü.

Kent sakinlerini kısıtlama hakkında bilgilendiren polis ekipleri, iş yerleri, sokak ve caddelerde denetim yaparken, kentin başlıca caddelerinde de trafik uygulaması yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası