Ege Postası
Geri

İzmir'de milyonlarca bandrolsüz boş makaron ele geçirildi

İzmir'in Menemen ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir kamyonda 6 milyon 150 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi.
İzmir'de milyonlarca bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Haberler / 3. Sayfa
22 Mayıs 2021 Cumartesi 00:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz çarşamba günü Kuzey Ege Otoyolu Menemen gişelerinde meydana geldi. Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından, sorumluluk bölgesinde olan Menemen ilçesinde, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda; saha çalışmaları ve araştırmalar neticesinde polis ekiplerince bir kamyon gişelerde durdurularak aranmak istendi. Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden kamyonda yapılan aramalarda, 6 milyon 150 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi.

Öte yandan, konuyla ilgili gözaltına alınan İ.T. (34) işlemlerinin adından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası