Ege Postası
Geri

İzmir'de narkotikten zehir tacirlerine büyük darbe!

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şubesi'nin gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçilirdi. İzmir'de narkotikten uyuşturucu baskınları
İzmir'de narkotikten zehir tacirlerine büyük darbe!
Haberler / 3. Sayfa
18 Kasım 2015 Çarşamba 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir'e Gaziantep, Antalya ve İstanbul'dan uyuşturucu getirip, sokak satıcılarına dağıtanlara yönelik ilk operasyon Mayıs ayında L.S.'nin (34) bir miktar bonzai maddesi ile yakalanmasıyla başladı. Bu kişi tutuklandı. Buna bağlı olarak İstanbul'dan uyuşturucu getiren Ç.T. (29) , C.Ş. (33) , U.İ. (25) ve H.B. (21) 6 kilo bonzai ile yakalandı, takmamı tutuklandı. Gaziantep'ten esrar getiren E.T.(27), İ.E.(21) ve M.K.(20) de 11 kg esrar maddesi ile ele geçirildi. Antalya'dan yine eskar getiren V.K.(43), H.S.(55), T.B.(24), F.Z.(43) ve S.M.(32) 4 kg esrar maddesiyle yakalandı. Bu zanlıların da tamamı tutuklandı. Yakalanan 15 kişiyle irtibatlı olup sevkiyatı organize ettiği tespit edilen U.İ. (25), S.K. (34), İ.K. (34) ve M.Y.(37) de evlerinde yakalanıp çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



Mayıs ayında 5 gram bonzai ele geçirilmesiyle başlatılan operasyon sonucu toplamda 6 kilogram bonzai, 16 kilogram esrar maddesi, bir miktar kokain maddesi, bir adet tabanca ve mermiler ele geçirildi ve tutuklanan zanlı sayısı 19'a ulaştı. 



METAMFETAMİN ELEGEÇİRİLDİ
Bir diğer operasyonda da İA.S. (46), B.D. (58), F.U. (35) ve M.Ö.'nün (40) kulandığı araçlarda 610 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. M.Ö.(40) Cumhuriyet Savcılığından serbest kalırken diğe zanlılar tutuklandı. 



BUCA'DA OPERASYON
Adana'dan İzmir'e uyuşturucu getirildiği ihbarı üzerine de Narkotik Polisi Buca'da B.Y.(33), R.L. (23) ve K.Ö.'yü (27) 2 kilo 100 gram esrar maddesi ve uyuşturucu hapla yakaladı. B.Y.(33) serbest kalırken iki zanlı tutuklandı. 



El çantasından 1 kilo 90 gram metamfetamin çıktı

Uşak'ta polis tarafından durdurulan şehirler arası otobüste bulunan bir yolcunun el çantasında, astar kısmında oluşturulan gizli bölmede, 1 kilo 90 gram metamfetamin adlı uyuşturucu madde bulundu. Uyuşturucuya el koyan polis, çantanın sahibini gözaltına aldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Doğu illerinden temin edilen metamfetamin adlı uyuşturucu maddenin Uşak üzerinden İzmir'e götürüleceğini öğrendi. Ankara-İzmir Karayolu'nun Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda dün saat 16.00 sıralarında uygulama noktası oluşturan ekipler, İzmir'e giden bir yolcu otobüsünü durdurarak kontrol etti. Van'dan İzmir'e giden 28 yaşındaki G.B.'nin el çantasının astar kısmına oluşturulan gizli bölmede, vakumlanmış iki paket halinde 1 kilo 90 gram metamfetamin adlı uyuşturucu maddeyi buldu. Uyuşturucuya el koyan polis, G.B.'yi gözaltına aldı. Zanlının emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası