Ege Postası
Geri

İzmir'de o dernek ve vakıflar kapatıldı

695 sayılı KHK ile İzmir’de de 2 dernek ve 2 vakıf kapatıldı. 695 sayılı KHK Resmi Gazete'de yayınlandı
İzmir'de o dernek ve vakıflar kapatıldı
Haberler / İzmir
24 Aralık 2017 Pazar 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye pazar sabahına yeni kanun hükmünde kararnamelerle uyandı. 695 sayılı KHK ile 7'si dernek, 7'si vakıf olmak üzere 17 kurum kapatıldı. Yine aynı kararname kapsamında daha önce kapatılan bir vakıf açıldı. 

Kararnameyle İzmir’de de 2 dernek ve 2 vakıf de kapatıldı. Aliağa Yakamoz Hanımlar Derneği, Batı Anadolu Teknik Elemanlar Federasyonu, Burhanettin Hayra Hizmet Vakfı ve Hadimi Eğitim ve Kültür vakıfları için kapatılma kararı çıktı. 

İHRAÇ LİSTESİ 
Son KHK ile İzmir’de 86 kişi için meslekten ihraç kararı çıktı. Jandarma Genel Komutanlığı'ndan çok sayıda rütbeli asker, öğretmenler ve üniversitelerden uzmanlar ve çalışanlar bulunurken, Çiğli İlçe Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar için de ihraç kararı çıktı. 

KHK ile İzmir’de 26 Diyanet İşleri Başkanlığı, 11 Adalet Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar, 7 Jandarma Genel Komutanlığı, 23 Milli Eğitim Bakanlığı, 2 SGK, 2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 1 İçişleri Bakanlığı ve 2 de Sağlık Bakanlığı çalışanının yanı sıra Katip Çelebi Üniversitesi’nden 7, Ege Üniversitesi’nden de 5 çalışan ihraç edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası