Ege Postası
Geri

İzmir'de polis genç kadını sırtına diziyle basarak gözaltına aldı, sürükledi

Polis İzmir'deki protestolarda orantısız güç kullandı. Polis bir kadın öğrencinin sırtına diziyle bastırarak gözaltına aldı, sürükleyerek götürdü. Görüntüler tepki çekti.
İzmir'de polis genç kadını sırtına diziyle basarak gözaltına aldı, sürükledi
Haberler / Güncel
22 Mart 2025 Cumartesi 08:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin dört bir yanında Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması protesto ediliyor. İzmir Bornova'daki üniversite öğrencileri de dün Büyük Park'ta bir araya geldi. Polislerin gözaltına aldıkları kadına orantısız güç uygulaması tepkilere neden oldu. 

AK Parti il binasına doğru yürüyüşe geçen öğrencilere polis izin vermedi. TOMA'larla yol kapatıldı,  biber gazı ve tazyikli su sıkıldı.

Polis müdahalesinin ardından çok sayıda öğrenciler gözaltına alındı. Çok sayıda polisin genç bir öğrenciye müdahale etmesi ve bir polisin de gözaltına aldığı bir kadın öğrenciyi yere yatırıp sırtına diziyle bastırması tepkilere neden oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası