Ege Postası
Geri

İzmir'de polisle zanlılar arasında kovalamaca: Kanlı bitti!

İZMİR'in Balçova İlçesi'nde, bu sabah içinde uzun namlulu silah olduğu öne sürülen bir otomobil ile polis ekibi arasında kovalamaca yaşandı. Polis, kaçan otomobili kısa sürede yakalarken, otomobildeki gözaltına alınan 2 zanlıdan 1'i iddiaya göre polis tarafından tabancayla vurularak yaralandı. İzmir sokaklarında filmleri aratmayan kovalamaca
İzmir'de polisle zanlılar arasında kovalamaca: Kanlı bitti!
Haberler / 3. Sayfa
3 Haziran 2015 Çarşamba 09:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, bugün saat 06.00 sıralarında Haydar Aliyev Bulvarı Levent Marina Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşakta park halinde bulunan iki otomobilde uzun namlulu silah bulunduğu ve araçtakilerin birbirleriyle silahlı çatışmaya girecekleri ihbarını alan polis harekete geçti.

Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, polisi fark eden plakası belirlenemeyen bir otomobille, 45 ZC 7050 plakalı diğer otomobil kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada, çıkmaz sokağa giren 45 ZC 7050 plakalı otomobil sıkıştırıldı. Otomobilde bulunan 3 zanlıdan 1'i kaçarken, gözaltına alınan 2 zanlıdan M.B., iddiaya göre polis tarafından tabancayla vurularak yaralandı. Bunun üzerine polis, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sırtına kurşun isabet eden yaralı M.B., polis otomobiliyle Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan M.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polisin otomobilde yaptığı aramada herhangi bir silaha rastlanmazken, zanlıların silahları kovalamaca sırasında araçtan attıkları sanılıyor. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve otomobilde parmak izi çalışması yapan polis ekipleri, plakası belirlenemeyen otomobili ve kaçan zanlıyı belirleyerek yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


ARAÇTA SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İzmir'in Balçova İlçesi'nde, polisin şüphe üzerine takibe aldığı otomobildeki kişilerden birisini yaralı olarak yakalamasının ardından ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Zanlının, kovalamaca sonrasında koşarak kaçmak için araçtan indiği, bu sırada arkasından gelen polis ekibiyle, boğuştuğu öğrenildi. Boğuşma sırasına da, zanlı M.B.'nin polisin tabancasından çıkan kurşunla yaralandığı belirtildi. Yaralanan zanlının hastanedeki tedavisinin devam ettiği açıklandı.

Bu arada kaçan zanlıların durması için havaya ateş açan polisin tabancasından çıkan kurşunlardan birisi de, bir evin penceresine isabet etti, camını kırdı. Yaralı yakalanan zanlının otomobilinde pompalı tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Polisin, uyuşturucu satmaktan kaydı bulunan M.B. ile aynı araçta olan diğer arkadaşının da yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası