Ege Postası
Geri

İzmir'de ralli heyecanı

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Saygılı Rulman Ege Rallisi, 16-17 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak.
İzmir'de ralli heyecanı
Haberler / Spor
5 Nisan 2016 Salı 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
16 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Forum Bornova önünden verilecek startla başlayacak yarışa katılacak 60 ekip 2 gün boyunca Seferihisar bölgesindeki özel etaplarla İzmir Park Yarış Pisti'ndeki seyirci özel etabında dereceye girmek için direksiyon sallayacak. 494 kilometre toplam uzunluğundaki 7 özel etaptan oluşan rallideki Efemçukuru ve Beyler özel etapları, geçmiş yıllarda yaşamını yitiren Selim Teoman ve Mazhar Demiralp adları ile geçilecek.

Son 4 yılın kadınlar Türkiye şampiyonu Simin Bıçakçıoğlu, bu sezon beşinci şampiyonluk için ter dökeceğini belirterek İzmirliler'i yarışlara davet etti. Simin Bıçakçıoğlu, şunları söyledi:

"Zirveye ambargo koyduğumuz söylense de, her yarışın ayrı bir heyecanı var. Daha büyük hedefler için daha çok çalışacağız. 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası'na da bu motivasyon ile hazırlandık. Ayrıca bu yıl bayrağımızı yurt dışında katılacağım yarışlarda da dalgalandırmak istiyorum. Başta ailem, arkadaşlarım olmak üzere beni destekleyen tüm otomobil sporları izleyicilerine teşekkür ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası