Ege Postası
Geri

İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 11 oldu

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılan 63 yaşındaki Hasan Kutlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tedavileri sürerken dün kurtarılamayan Gürkan Tapınç ve Cemil Şipka'dan sonra Kutlu ile birlikte sahte içkiden ölenlerin sayısı 11'e çıktı. Sahte içkiden ölenlerin sayısı 11'e çıktı
İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 11 oldu
Haberler / 3. Sayfa
3 Aralık 2015 Perşembe 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Hatay Semti'ndeki bir marketten aldıkları sahte rakıyı içtikten sonra fenalaşınca hastanelere kaldırılıp tedaviye alınanlardan 7 kişi ile Urla İlçesi'nde kendi ürettiği rakıdan içen 1 kişi daha önce hayatını kaybetmişti. Yine Hatay Semti'nden aldığı sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılanlardan Gürkan Tapınç, bugün hayatını kaybetti. Tapınç'ın ölüm haberi yakınlarını üzüntüye boğdu. Talihsiz adamın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

Sahte rakıyla ölüme neden oldukları için market sahipleri H.B. ile eşi H.B. daha önce polis tarafından gözaltına alınıp tutuklanmıştı. 

SAHTE İÇKİDEN ÖLÜMLER DEVAM EDİYOR 
İzmir'de bir marketten aldığı sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılanlardan 54 yaşındaki Gürkan Tapınç'ın tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Bu ölümün ardından iddiaya göre alkol aldıktan sonra fenalaşarak Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 63 yaşındaki Cemil Şipka da hayatını kaybetti. Şipka'nın cesedi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Böylece İzmir'de sahte rakıdan ölenlerin sayısı 10'a yükseldi.


ÖLENLERİN SAYISI 11'E ÇIKTI
İZMİR'in Buca İlçesi'nde, sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılan 63 yaşındaki Hasan Kutlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Tedavileri sürerken dün kurtarılamayan Gürkan Tapınç ve Cemil Şipka'dan sonra Kutlu ile birlikte sahte içkiden ölenlerin sayısı 11'e çıktı.

Buca'da 30 Kasım Pazartesi günü sahte içkiden zehirlenerek Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan ve burada tedavi gören Hasan Kutlu, bu sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. Ali Ulutürk, Alem Pena Çandar, Ömer Akgün Yüngeliş, Özkan Yaman, Köksal Çetin, Birol Bacaklı, Cesur Artan, Seçgin Dengiz, Gürkan Tapınç ve Cemil Şipka'dan sonra Hasan Kutlu'nun yaşamını yitirmesiyle İzmir'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 11'e yükseldi. Kutlu'nun cenazesi, savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Öte yandan sahte rakıları ihmal eden Ş.S.'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası