Ege Postası
Geri

İzmir'de şoföre şiddet dinmiyor: Bir günde ikinci vaka!

İzmir'de geçtiğimiz yıl boyunca tartışma konusu olan ve şoförlerin üst üste darp edilmesiyle sonuçlanan vakalar yeniden yükselişe geçti. Gündüz saatlerinde meydana gelen ve yumrukların konuştuğu son olayın ardından şoförler ayağa kalkarken, sendikadan sert açıklamalar geldi. İzmir'de şoföre şiddet dinmiyor:
İzmir'de şoföre şiddet dinmiyor: Bir günde ikinci vaka!
Haberler / İzmir
4 Ekim 2016 Salı 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir'de toplu ulaşım hizmetlerini yerine getiren belediye otobüs şoförleri şehir magandalarının hedefi olmaya devam ediyor. Son olarak dün akşam ve bugün öğlen saatlerinde direksiyon başına geçen aynı hatta görevli iki ayrı şoför 14 saat arayla saldırıya uğrayınca ortalık karıştı. Şoförlerin baş, sırt, kol ve boyun bölgelerine sopayla vurulduğu belirtildi.

İzmir’de yine otobüs şoförüne saldırdılar! 5 maganda öldüresiye dövdü

OTOBÜS ŞOFÖRÜNE TEKME TOKAT SALDIRDI

Öğlen saatlerinde Çobançeşme-Konak seferine çıkan ESHOT şoförü Murat Bulut çıkan tartışma neticesinde öfkeli bir yolcunun hışmına uğradı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, sinirlerine hakim olamayan bir yolcunun şoförle girdiği tartışma sonrasında yumruklar da konuşurken, olay karakola taşındı. Mağdur şoför Bulut'a yardım etmek amacıyla yanına akın eden 17 şoför arkadaşı da darp olayı sonrasında karakola gelirken, saldırgan ve arkadaşları ile girdikleri tartışma sonrasında polis tarafından sorguya alındı. Dün akşam saatlerinde yine aynı hatta meydana gelen benzer olayda bir şoförün daha yaralanmasına tepki gösteren hat şoförleri saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterirken, sendikadan da olayla ilgili sert açıklamalar geldi.

SENDİKADAN SERT AÇIKLAMA: SORUMLUSU KİMSE CEZALANDIRILSIN!

Olayın ardından konuyu yakın takibe alan ve saldırıya uğrayan mesai arkadaşlarına destek çıkan yetkili sendikadan da kınama geldi. Saldırıların giderek arttığına dikkat çeken DİSK Genel-İş Sendikası 1 No'lu Şube Başkanı Engin Topal, sendika olarak yeni bir eylem hazırlığında olduklarını vurguladı ve "Bu olayların bir an önce son bulmasını ve sorumluların cezalandırılmasını istiyoruz. Arkadaşlarımıza bunu yapan kimselerden şikayetçiyiz ve sonuna kadar da şikayetimizin arkasındayız. Yaşananlar kabul edilebilir değil. Biz kavgaya gitmiyoruz, kamu yararı için çalışıp can taşıyoruz" diyerek saldırganların cezalandırılmasını istediklerini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası