Ege Postası
Geri

İzmir'de terör operasyonunda gözaltına alınanlar serbest kaldı

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir işyerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki kişi serbest kaldı. İhbar üzerine işyerine polis baskını
İzmir'de terör operasyonunda gözaltına alınanlar serbest kaldı
Haberler / Güncel
2 Eylül 2015 Çarşamba 09:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kosova Mahallesi'ndeki bir iş yerinde, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri ve PKK filamasının asılı olduğu ihbarını alan İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, operasyon düzenledi. İş yerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel döküman ele geçirilirken iş yerinde bulunan M. K. ve İ. D. gözaltına alındı.

İzmir'in Konak İlçesi Kadıfekale Semti'nde Kosova Mahallesi Temsilciliği adı altında kahvehane olarak hizmet veren bir işyerine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 kişi ile 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde düzenlenen mitinge katılmak isteyip terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan dergilerle alana girmek isterken yakalanan 1 kişi ifadelerinin alınmasının ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadifekale Semti'nde Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kosova Mahallesi Temsilciliği adı altında ruhsatsız ve tabelasız kahvehane olarak hizmet veren bir işyerinde terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı ihbar alınca operasyon düzenledi. Baskında, İ.D. ve M.K. gözaltına alınırken, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan'a ait 62 poster ve PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen YDG-H'nin 85 flaması, çatışmalarda öldürülen teröristlerin fotoğrafları ele geçirildi. İki şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ayrıca, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde düzenlenen mitinge katılmak isteyip terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan dergilerle alana girmek isterken yakalanan Ö.H. de yine ifadesinin alınmasının ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası