Ege Postası
Geri

İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

İzmir’in Selçuk ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda yakalanan 9 şüpheliden 7’si tutuklandı.
İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
12 Aralık 2021 Pazar 19:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri ve Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan teknik takip ve saha çalışmaları neticesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslar için eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda; C.D.(36), B.B.(26), U.K.(46), T.K.(38), Ö.S.(33), Ş.G.(23), O.D.(34), Z.S.(41) ve A.G.(25) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde narkotik köpeğiyle yapılan aramalarda, 150 adet meşelenerek satışa hazır vaziyete getirilmiş toplamda 105 gram metamfetamin maddesi, 7,5 gram esrar maddesi ve 1 adet bong düzeneği ele geçirildi.

Gözaltı işlemlerinin ardından Selçuk Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden A.G isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken C.D.(36), B.B.(26), U.K.(46), T.K.(38), Ö.S.(33), Ş.G.(23) ve O.D.(34) isimli şahıslar ise tutuklandı. Z.S. isimli şüpheli ise Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından salıverildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası