Ege Postası
Geri

İzmir'de uyuşturucu satıcılarına polis baskını

İZMİR'in Konak İlçesi'nde polisin iki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden ikisi tutuklandı. Operasyonda, taksiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan H.K.'nin, hapları çorap içerisine gizlediği ortaya çıktı.
İzmir'de uyuşturucu satıcılarına polis baskını
Haberler / 3. Sayfa
28 Haziran 2016 Salı 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ilk operasyonunda, taksiyle uyuşturucu sevkiyatı yapan H.K., takibe alındı. Evinden uyuşturucuyu aldığı sırada yapılan baskında, çoraplar içerisine gizlenmiş 3 bin 500 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 200 gram esrar ele geçirildi. İkinci operasyonda ise, otomobille uyuşturucu satışı yapan M.G. (26) izlenmeye başlandı. Polisi farkedince kaçmaya çalışan M.G. ile yanındaki H.A. (26) ve M.T. (24) yakalandı. Uyuşturucu satıcılarının üzerinden 5 bin adet ecstasy hap ile uyuşturucu ticaretinden elde edilen 30 bin TL ele geçirildi. İki olayda gözaltına alınan zanlılardan H.K. ile M.G. tutuklandı, H.A. ve M.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Manisa'da uyuşturucuya geçit yok

Öte yandan Manisa'nın ilçelerinde jandarma ekiplerinin son bir ay içinde yaptığı operasyon ve denetimlerde, 35 kilo 560 gram esrar, 5 bin 262 kök hintkeneviri ve 480 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasadışı ekim olaylarıyla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Son bir ay içinde yapılan kontrol ve aramalar sonucunda, Şehzadeler, Turgutlu ve Soma ilçelerinde 35 kilo 560 gram esrar, 5 bin 262 kök hintkeneviri ve 480 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 kişi, sevk edildikleri adliyeye çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Denetimlerin ekim mevsiminde olunduğu için kırsal kesimde etkili bir şekilde sürdürüldüğünü belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası