Ege Postası
Geri

İzmir'de uyuşturucuya: 2 tutuklama

İzmir'in Tire ilçesinde yapılan operasyonda, 1214 kök Hint keneviri ve 510 gram esrar ele geçirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan 6 zanlıdan 1'i tutuklanırken, diğerleri serbest bırakıldı. Öte yandan Kiraz ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda, 2 bin 740 kök Hint keneviri ve 110 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan Y.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İzmir'de uyuşturucuya: 2 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
6 Eylül 2019 Cuma 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir İl ve Tire İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen çarşamba günü Hint keneviri yetiştirdikleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için operasyon yaptı. Eğridere Mahallesi'nde yaşayan şüphelilerin ev ve arazileri kontrol edildi. 1214 kök Hint keneviri, 510 gram esrar, 10 gram kenevir tohumu ve 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. H.H.Ç., F.G., Ü.K., H.G., H.K. ve E.C. adlı 6 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan H.G., H.K. ve E.C. jandarma karakolunda serbest bırakıldı. H.H.Ç. ve Ü.K. ise nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlılardan sadece F.G. ise tutuklandı.

KİRAZ'DA 1 TUTUKLAMA

İzmir'in Kiraz ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda, 2 bin 740 kök Hint keneviri ve 110 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan Y.A., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmir İl ve Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mavidere Mahallesi'nde yaşayan Y.A.'nın Hint keneviri yetiştirdiğini öğrendi. Çarşamba günü harekete geçen ekipler, Y.A.'nın evinin yanındaki mısır ekili arazide 2 bin 740 kök Hint keneviri buldu. Şüphelinin evinde ise 110 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Y.A., işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası